nl
  • en
Ben je op zoek naar een afsprakensysteem voor het "Winkelen op afspraak"? Klik dan hier.

Ons doel

Dienstverleners en hun klanten verbinden

Om een goed team te vormen, moet je de juiste spelers bij mekaar zetten. Een bedrijf runnen betekent zo veel meer dan alleen jouw dienst leveren. Wij zijn begonnen als webontwikkelaar en ontdekten dat veel van onze dienstverlenende klanten naast het leveren van hun dienst veel tijd kwijt waren aan het maken van afspraken met hun klanten. Op hetzelfde moment zagen we dat bijna elke klant een mobiel in de hand had. Hierin zagen wij kans om deze twee werelden samen te brengen.

In 2014 resulteerde dit in Planzelf. Onze eerste klant was een kapper. Kort na de lancering werd meer dan twee derde van alle afspraken bij deze kapper via Planzelf gemaakt. Nu zijn ze lang niet de enige die hiervan profiteren. Universiteiten, therapeuten, auto garages, schoonheidssalons en meer leggen hun vertrouwen inmiddels in ons om hun afspraken te verwerken. En we zijn trots dat we onze klanten kunnen helpen, net zoals wij hulp krijgen van anderen. Samen staan we sterk en krijgen we nog meer gedaan.

Het bedrijf achter Planzelf is n·nine, en is in 2013 opgericht. Sinsdien zijn wij druk bezig om onze dienstverlening steeds beter te maken. Hoe kunnen wij jou helpen de jouwe te verbeteren?

Sean & Niels
Eigenaren

 

Klinkt dit als muziek in jouw oren en wil je ook meewerken aan Planzelf?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Als jij goede ideeën hebt en niet bang bent om jouw mening te delen en je weet wat nodig is om een geweldig product te maken, neem dan contact met ons op. Vertel ons wie je bent en wat jou motiveert.