nl
  • en
Ben je op zoek naar een afsprakensysteem voor het "Winkelen op afspraak"? Klik dan hier.

Onderwijs

Als enige online afsprakensysteem heeft Planzelf voor het onderwijs specifieke integraties ontwikkeld om het voor docenten, studieadviseurs, stagebegeleiders en andere medewerkers makkelijker en inzichtelijker te maken om afspraken te maken. Daarnaast is Planzelf uitermate geschikt voor grote onderwijsinstellingen dankzij de self-service portal en de makkelijk te gebruiken beheermodule.

Eenvoudig beheer

Als onderwijsinstelling kunt u er voor kiezen om per faculteit, per vak, of zelfs per medewerker aparte afsprakenplanners te maken. Een afsprakenplanner is een aparte URL waar studenten naartoe kunnen gaan om een afspraak te maken.

Diepe integraties, speciaal voor het onderwijs

Met onze Learning Tool integratie (LTI) kunnen studenten ook via hun learning management system zoals Blackboard, Canvas, Moodle of andere LMS systemen hun afspraak maken met docenten, studieadviseurs, stagebegeleiders, etc. Ook kunnen docenten bijvoorbeeld projectgroepen uitnodigen om een afspraak te maken, waarbij studenten automatisch een herinnering krijgen dat ze een afspraak moeten maken.

Dankzij de diepe integratie met bijvoorbeeld Microsoft Exchange en Google Calendar kunnen medewerkers in uw onderwijsinstelling gewoon blijven werken zoals ze altijd al doen. Medewerkers houden hun eigen agenda en afspraken van Planzelf komen gewoon binnen als alle andere soorten afspraken met bijvoorbeeld collega’s. De medewerker kan zelf aangeven wanneer die beschikbaar is, en hoeft daarna nieuwe afspraken alleen te accepteren of af te wijzen – de rest volgt automatisch.

Daarnaast hebben we ook integratie met SURFconext, waardoor docenten en studenten (indien gewenst) gewoon kunnen inloggen met hun medewerker- of studentaccount.

Uitgebreid aan te passen aan de huisstijl

Dankzij de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van de huisstijl en teksten integreert Planzelf nog verder dan andere systemen. Niet alleen de huisstijl van de planners, maar ook de huisstijl van e-mails en teksten kunnen aangepast worden, zodat medewerkers en studenten weten waar ze mee te maken hebben.

We informeren u graag verder in een vrijblijvende demosessie of telefonisch. Maak een demo afspraak of bel ons via 088-PLANZELF.

Onze klanten

Lees wat onze klanten van Planzelf vinden

“Sinds een half jaar gebruik ik als studieadviseur het afsprakensysteem Planzelf Education. Dit tot grote tevredenheid van mijzelf, de studenten en de secretaresses die nu meer tijd over hebben voor andere taken. Studenten kunnen 24/7 afspraken plannen via de online beschikbaarheidskalender en zijn daarbij niet meer afhankelijk van openingstijden van het secretariaat of mijn aanwezigheid.

Met het Planzelf Education systeem kost het beheer me zelfs helemaal geen tijd! Als ik zelf een vergadering of andere taak inplan in mijn agenda dan past de beschikbaarheidskalender voor studenten zichzelf direct aan. Ik hoef daar dus geen beheerstaken voor uit te voeren. Dat scheelt tijd en dubbele afspraken!

Inmiddels zijn mijn collega’s van de andere faculteiten ook enthousiast en wordt het systeem universiteitsbreed ingezet. Ook mentoren en docenten die regelmatig afspraken met studenten maken kunnen dit systeem inzetten. Ik kan het systeem iedereen aanraden!”

Deirdre Brandwagt
Studieadviseur Technische Geneeskunde Universiteit Twente