nl
  • en
Ben je op zoek naar een afsprakensysteem voor het "Winkelen op afspraak"? Klik dan hier.

Oplossingen

Bij Planzelf hebben we al meer dan vijf jaar ervaring met het verwerken van afspraken voor klanten uit allerlei markten. Of je nu een kleine kapperszaak runt of dat je deel uitmaakt van een grotere organisatie, bedrijf of een school — Planzelf heeft verschillende features die specifiek voor elke markt werken. Lees hieronder per markt wat we voor jouw markt hebben gedaan.

Bedrijven

Een simpele interface zorgt ervoor dat jij heel snel kunt zien wie de volgende klanten zijn en dat je heel snel nieuwe afspraken in kunt plannen.
Lees meer

Enterprise

Planzelf is vanaf het begin af aan gemaakt voor Enterprise. Een self-service portal, gebruikersbeheer en diepe integraties voor bijvoorbeeld SSO, Microsoft Exchange en Google Calendar maken Planzelf uitermate geschikt voor Enterprise toepassingen.
Lees meer

Onderwijs

Voor het onderwijs hebben we speciale integraties ontwikkeld met bijvoorbeeld Blackboard, Canvas en andere leeromgevingen. Daarnaast bieden we ondersteuning voor SSO, integraties met Microsoft Exchange of Google Calendar en een uitgebreide self-service portal.
Lees meer